Název | Množství a jednotka |
---|---|
kančí maso | 800 - 1000 g |
velká mrkev | 2 ks |
petržel | 2 ks |
malý celer | 1 ks |
cibule | 1 ks |
červené víno | 200 ml |
silný hovězí vývar | cca 500 ml |
citron | 4 plátky |
jalovec | 10 ks |
nové koření | 10 ks |
pepř celý | 10 ks |
tymián | 2 lžičky |
šípková zavařenina | 4 lžíce |
bobkový list | 5 ks |
máslo | 100 g (i více) |
ocet | 2 lžíce |
cukr třtinový | 1/2 lžičky |
sůl | |
pepř | |
olej |
Postup: Mléko rozšleháme s vejci, moukou, cukrem, solí a práškem do pečiva a umícháme... zobrazit recept
Postup: Kapra naporcujeme na řízky, osolíme, potřeme utřeným česnekem a necháme alespoň... zobrazit recept
Postup: Plechovku červených fazolí společně s brambory nakrájenými na kostičky a... zobrazit recept
Postup: Čokoládu nalámeme a rozpustíme ve vodní lázni. Přidáme cukr, 4 lžíce mléka,... zobrazit recept
Postup: Halušky:Brambory na halušky jsou nejlepší spíše starší a více škrobovité, varný... zobrazit recept
Žloutky: zbylé žloutky dáme do porcelánového hrníčku a zalijeme lžičkou oleje. Chléb: nejlépe je uložený do chlebovky, přikrytý utěrkou. K chlebu můžeme přidat rozkrojené jablko, vydrží déle vláčný. Tvaroh: tvrdý tvaroh se... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...